Förpackningstejp, det är som det låter, tejp för förpackningar. Att ha en bra förpackningstejp då du ska tejpa samman förpackningar av olika slag, det är viktigt. Särskilt om det är paket och annat som ska skickas. Du som behöver ha lite olika sorters tejp, för olika sorters förpackningar, du kan vända dig till Polypac. De har bland annat:

  • Mattejp
  • Silvertejp
  • Byggtejp
  • Varningsband
  • Vanlig förpackningstejp

Alla deras tejper har en hög kvalitet samt att det går att få eget tryck eller din egen logotyp på tejpen.

Bra tejp för förpackningar

Bra förpackningstejp är en tejp som håller samman förpackningen på ett bra sätt, utan att släppa. För skulle den göra det under tiden paketet skickas, så kan det bli riktigt trist. Dels för dig som skickat, dels för mottagaren av paketet. Idag finns det ju lite olika varianter av tejp. Dessa passar olika bra för olika sorters förpackningar. Två vanliga typ av tejp är gaffatejp och silvertejp. Dock gäller det att du köper tejp med kvalitet och inte satsar på allt för billig tejp. Detta eftersom att de billigare tejperna är generellt sämre.

Allt för förpackningar

Hos Polypac hittar du inte bara bra förpackningstejp, utan de har även en hel del inom förpackningar, lådor och kartonger. De har det mesta inom emballage helt enkelt. Det gör att du hos dem kan hitta allt det du behöver för att packa det du ska packa. Det oavsett om det ska skickas eller lagras. Sedan har de även ett sortiment av andra produkter, för bygg, för butik för chark och livsmedel och för städ och renhållning.